INDUSTRI

Tråg i liten upplaga

Om uppdraget

En kund kontaktade oss med önskan att förnya sitt befintliga emballage, eftersom deras befintliga lager var uttömt. Vi tog den tidigare designen och genomförde förbättringar som inkluderade inbyggda staplingsklackar och förstärkningar, med målet att uppnå en bättre skyddsnivå för produkten. Vårt fokus låg på att optimera designen för att möta kundens specifika behov. Med beaktande av kundens önskan om en mindre mängd produkter, valde vi att använda vår lågseriemaskin för tillverkningen. Denna strategi möjliggjorde inte bara en mer flexibel tillverkningsprocess utan ledde även till en fördelaktig sänkning av verktygskostnaderna.

Resultat

Kundens respons var positiv och de uttryckte nöjdhet över resultatet. Den kombinerade flexibiliteten i vår tillverkningsprocess tillsammans med de lägre verktygskostnaderna stärkte vår förmåga att möta och överträffa kundens förväntningar samtidigt som vi skapade en förnyad och förbättrad lösning för deras emballagebehov.

Intresserade av något liknande?

Våra skräddarsydda lösningar med precisionsskydd och smidig transport tar din produktion till nya höjder. Kontakta oss idag för att ta nästa steg inom din produktion och bli en del av vår hållbarhetsresa. Vi är redo att forma framtiden tillsammans med dig.

Christoffer Bergman

+46 (0)702 35 33 79
cb@inp.se