Det hållbara
valet för dig

En vanlig tanke i dagens samhälle, är att plastförpackningar inte är en hållbar lösning. Vi tar ansvar och anpassar vår produktion på flera olika sätt för att ändra på det. Genom att välja våra RPET förpackningar kan du förvänta dig högkvalitativa produkter producerade med noll klimatpåverkan. Från idag, erbjuder vi RPET till alla våra produkter.

 

Scrolla för att läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

En enkeL CYKEL

Idén bakom RPET är väldigt enkel att förstå. PET är ett material som inte försämras av att återanvända det. Därför grundar sig RPET i att hela tiden återställa restprodukter och blanda det med annan återvunnen plast. I vår produktion använder vi ett avancerat system för att återställa våra redan återvunna restprodukter. Detta material använder vi sedan tillsammans med plast från återvunna PET-flaskor för att skapa RPET materialet till våra förpackningar.

Enkelt, eller hur?

Mer än materialet

Att kunna erbjuda RPET till alla våra produkter är ett stort steg för oss. Men det är självklart inte allt hållbarhetsarbete vi gör. Hela vår verksamhet drivs av fossilfri energi. Vi använder oss av vind – och vattenkraft tillsammans med solenergi från våra nyligen installerade 300 solpaneler. Detta betyder att det inte bara är materialet som är hållbart hos oss, utan hela verksamheten.

Hållbara lösningar för alla

Oavsett om du behöver några få prover eller miljontals förpackningar, erbjuder vi fortfarande samma kvalité, anpassningsmöjligheter och hållbarhet i produktionsprocessen. Vår verktygstillverkning och formprovning drivs som allt annat av fossilfri energi och använder endast RPET. Detta gör hela processen för att framställa dina produkter är lika hållbar som produkten själv.

Vi har hållbara lösningar till alla.

Vilken typ av förpackning behöver du?