Emballage

Specialanpassat emballage till olika ändamål

Med en ökad produktion av varor ökar även efterfrågan från företag på kvalitativt och kreativt emballage.
Detta för att kunna hantera, skydda, presentera eller leverera varor. På INP Förpackningar är vi experter inom området och har hjälpt åtskilliga kunder över olika branscher med specialanpassade förpackningar. Oavsett om det gäller emballage inom livsmedel, industri eller medicin är vårt mål att ligga i framkant inom produktutveckling. 

Som leverantör är vi är med dig från din första idé till färdig produkt.  Vi designar och utvecklar produkten och står för hela produktionsprocessen – från råvara till färdiga verktyg och produkt samt leverans. Emballaget skräddarsys för att möta era behov och oavsett önskemål så hittar vi en lösning. Eller skapar den. 

Helhetslösning

För att kunna erbjuda er en helhetslösning kan det i vissa fall krävas att vi tillverkar en speciell form, och är det som skiljer oss ifrån mängden.
Vi brukar själva säga att vi är dåliga på att säga nej till våra kunder, för enligt oss har ni alltid rätt.

Vid produktion av en specialanpassad produkt startar vi med att rita upp den produkt ni önskar. Sedan görs ett enkelt prov innan formen tillverkas i större skala. Produkten designas, utvecklas och skapas i samråd med er, för att förpackningen ska passa just den produkt den är avsedd för, för att antingen kunna skydda, transportera eller lokalisera era varor.

All produktion sker i vår fabrik mitt i Småland, där vi kan ta ett totalansvar för era produkter med fyllning, förslutning och packning.

Lösningar för alla

Under våra tidigare projekt visas olika specialanpassade lösningar.

Hos oss finns inga omöjliga projekt. Utforska vad vi gjort tidgare så kommer du bli övertygad om att vi kan uppfylla just ditt behov.