På dagens marknad är vakuum- och termoformning ett av de mest populära vid produktion av förpackningar inom medicin. De är både kostnadseffektiva och skyddande då plast har förmågan att skydda från yttre påfrestningar men även från sjukdomar och virus.

Plastförpackningar används idag för att skydda stora mängder av produkter som idag finns inom den medicinska sektorn. Det ställer alltså höga krav på materialet där det inte finns utrymmet för kompromisser kring garantin för ett totalt skydd. Eftersom vårt fokus på INP Förpackningar är våra kunder, kan vi anpassa produktionen av medicinska plastförpackningar och tråg till er verksamhet.

Vi kan hjälpa er att hitta rätt design och funktionalitet för förpackningarna; oavsett om det rör sig om förpackning av läkemedel, instrument, verktyg eller komponenter. Inom medicin är det många produkter är väldigt känsliga vid frakt och hantering. Det kräver därför ett emballage som är både stöttåligt och skyddande mot yttre faktorer. Produkterna vi skapar är kostnadseffektiva och går att anpassa till era produkter sömlöst.