Eftersom plast det material som idag är överlägset bäst när det kommer till livsmedel är det inte så konstigt att man levererar många produkter  i specialanpassade plastförpackningar. Plast har väldigt många fördelar när det kommer till just emballage och paketering. Detta då de olika plastmaterialen ökar hållbarheten på varorna, är starka och stöttåliga. Det gör att vi kan skapa smarta förpackningar som är tilltalande och praktiska, får såväl er som era slutkunder.

Våra plastförpackningar går att designa och producera så att de passar specifika produkter. Det gäller både ur en synpunkt på hantering och förvaring. Även estetiken på förpackningarna kan göra produkterna mer tilltalande. Vi kan även producera dessa så att de smidigt kan integreras med företagets produktion. 

Se vår produktkatalog.

För att se vårt standardutbud av förpackningar inom livsmedel och bageri, läs vår katalog.

I katalogen hittas bilder på samtliga standardprodukter, tillsammans med korrekta inner - och yttermått. Det finns även annan intressant information om företaget!

För oss är det en självklarhet att livsmedelsförpackningar måste hanteras på ett väldigt säkert tillvägagångssätt. Sedan i juli 2016 är vi på INP Förpackningar certifierade för FSSC 22000 för att kunna hantera era förpackningar korrekt och med livsmedelssäkerhet. Vi har sedan 2006 arbetat med en bred HACCP med fokus på livsmedelssäkerhet och haft detta i åtanke när vi byggde vår nya fabrik.