INDUSTRI

Skyddstråg för packningslinje

Om uppdraget

I detta framstående projekt strävade vår kund efter en heltäckande lösning som involverade både design och tillverkning av ett skräddarsytt skyddstråg. Deras huvudmål var att inte bara skydda produkten, utan även att positionera den med hög precision och möjliggöra en smidig transport genom plastsektorn. Genom nära samverkan och samarbete lyckades vi skapa ett tråg som exakt matchade dessa krav och samtidigt banade väg för införandet av en högteknologisk helautomatiserad packningslinje.

Resultat

Företagets produktionsprocess optimerades och produktiviteten ökade påtagligt. Det värdefulla utfallet av detta projekt var resultatet av vår förmåga att förstå och översätta kundens unika behov till praktiska och funktionella lösningar. Den uppnådda avancerade automatiseringen ledde till inte bara tidsbesparingar utan även till en effektivare produktion i stort.

Intresserade av något liknande?

Våra skräddarsydda lösningar med precisionsskydd och smidig transport tar din produktion till nya höjder. Kontakta oss idag för att ta nästa steg inom din produktion och bli en del av vår hållbarhetsresa. Vi är redo att forma framtiden tillsammans med dig.

Christoffer Bergman

+46 (0)702 35 33 79
cb@inp.se