Vad önskas idag?

Vi på INP Förpackningar erbjuder lösningar anpassade till alla oberoende vad som önskas. Våra förpackningar görs från grunden vilket möjliggör att allt från form, material och färg kan anpassas för att matcha den slutprodukt ni har tänk er.

På INP erbjuder vi tillverkning av verktyg vilket innebär att vi kan tillverka helt unika profiler för tillverkning. Med hjälp av vakuumformning eller termoformning, tillsammans med vår erfarenhet kan vi tillverka profiler för alla tänkta plastförpackningar oberoende av storlek.

Vi kan också erbjuda en stor variation i materialval. I vår tillverkning erbjuder vi produktion med flera olika plastsorter, så som termoplast, polyeten (PE) och polyetylentereftalat (PET). På INP använder vi alltid PET med en stor andel R-PET. R-PET står för ”Recycled PET” och innebär att plasten till 98% är återvunnen. Alla våra produkter går att tillverka i R-PET för de som vill använda vårt mest hållbara alternativ. Förutom material går även färgen på plasten att anpassa, så att ni får ut så mycket varumärkesvärde i era förpackningar som möjligt!

 

Mer om vilka plaster vi erbjuder: https://inp.se/vara-vanligaste-plaster/