Elmia Subcontractor

Den 15-17 november har det blivit dags för Elmia Subcontractor, och i år kommer INP att vara på plats. Vi kommer stå i Monter A07:32 (se karta nedan), och dit kan du komma om du undrar mer om vår verksamhet och vad vi erbjuder. Självklart är man även välkommen om man bara vill dricka kaffe eller ta en godisbit.
Varför har ni valt att ställa ut på just Elmia Subcontractor?
- Under de senaste åren har vi märkt av ett ökat intresse från industrisektorn när det gäller skyddande emballage. Jag vet att vi kan erbjuda lösningar för industri som kan göra flera företags tillverkningsprocesser säkrare och smidigare. Vi vill att fler ska veta om detta, så det är därför vi är på plats på mässan.
Varför ska man komma till er monter på mässan?
- Ja, det finns flera olika anledningar till att man borde komma till vår monter. Du som tillverkar produkter och har problem med en transportlösning borde framför allt komma förbi för att utforska våra tråglösningar. Det finns även annan positiv information om oss som man kan komma och ta del av, särskilt med tanke på vår nyhet om att vi erbjuder RPET till alla våra produkter. Vi berättar mer än gärna! Självklart kan det också vara trevligt att komma till vår monter för lite gott kaffe och godis.
Vad förväntar ni er av mässan?
- Självklart är vår förhoppning att få berätta om vår verksamhet för så många människor som möjligt. Förutom det ska det bli häftigt att vi ska få vara del av en så oerhört stor mässa.
Om Elmia Subcontractor
Elmia Subcontractor i Jönköping är norra Europas största underleverantörsmässa och Sveriges största industrievent. Mässan pågår i tre dagar med runt 1000 utställande företag från hela världen och tiotusentals besökare på plats. Årets mässa blir första gången INP Förpackningar är på plats.