Vi tror på framtiden!

För oss är det viktigt att visa upp förtroende för kommande företagare och hjälpa unga entreprenörer. Därför är vi på INP Förpackningar partner till Ung Företagsamhet i Kronobergs Län.

För några veckor sedan anordnades Ung Företagsamhets mässa ”Entreprenörskap På Riktigt 2022” för UF-företag i Kronobergs Län. Vi var på plats under mässan i vår egen monter där vi fick möjligheten att inspirera och inspireras av unga gymnasieelever som under läsåret får testa på hur det är att driva företag. Förutom att prata med ungdomar satt vi även i juryn under tävlingarna där vi även delade ut en av mässans priser.


Vi på INP var tävling värd för ”Årets reklamfilm”, en tävling där olika UF-företag fick tävla om vem som hade den mest effektiva och snyggaste reklamfilmen för deras affärsidé. Vinnaren av tävlingen blev Bildad Media UF, som erbjuder tjänster inom mediaproduktion för företag. Förutom att vinna äran fick de även ta emot en check på 2000kr!


Återigen stort grattis till Bildad Media UF och tack till Ung Företagsamhet för att vi får vara med och göra det här för den unga generationen.