Välkommen Adam!

Det har blivit dags för oss att presentera ännu en ny medarbetare, något vi alltid tycker är lika kul. Denna gång är det Adam Hägg som vi välkomnar in i teamet. Adam kommer att sitta som säljare hos oss, så det är honom du ska kontakta om du är intresserad av vad vi har att erbjuda.
Berätta lite om dig själv!
Jag heter Adam Hägg, är 27 år gammal och uppvuxen i Ljungby. Jag bor tillsammans med min sambo Moa och på fritiden spenderar jag gärna så mycket tid som möjligt på sjön. Antingen bara för att njuta av fint väder och gott umgänge, eller för att fiska. Jag kör även en hel del veteranmoppe på fritiden!
Vad är det bästa med INP?
Att vi snabbt kan ställa om utefter kundernas önskemål och förvandla idé till verklighet. Vi är med kunderna hela vägen och om de mot förmodan inte är nöjda så tar vi ett omtag tillsammans så att båda parter blir nöjda i slutändan.
Om du är på jakt efter ett plasttråg är det mig du ska kontakta. Trågen kan användas för att skydda, transportera eller positionera era produkter. Jag berättar gärna mer om hur trågen kan hjälpa er att automatisera er produktion via ett digitalt eller fysiskt möte. Du når mig bäst via telefon eller mejl. Ni hittar mig även på underleverantörsmässan på Elmia 15-17 november. Hoppas vi ses där!
Mer information om mässan hittar du här!
Kontakta Adam!
Telefon: +46 (0)70 49 107 31
Mejl: ah@inp.se