INDUSTRI

Planteringstråg för utomhustak

Om uppdraget

Vi hade äran att utveckla, producera och leverera ett specialanpassat plasttråg till en kund som fokuserar på tillverkning och montering av sedumtak. Dessa gröna, frodiga takytor utgör kärnan i projektet. Tråget, som monterades direkt på taket, fungerade som en viktig plattform för att odla växter som skapar den karakteristiska känslan av ett sedumtak. Dess roll var inte bara estetisk, utan också praktisk. Utöver att vara växtbädd agerade tråget som en effektiv vattensamlare, vilket är avgörande för att bibehålla sedumtakens vitalitet. Genom att hantera regnvatten var tråget en integrerad del av ekosystemet som stödde och gynnade det gröna täcket.

Resultat

Projektet var en samordnad ansträngning, där vi och kunden arbetade nära tillsammans. Det resulterande arbetet överträffade förväntningarna och visade på vår kapacitet att integrera teknisk expertis med estetisk vision. Därmed framstår projektet som ett bevis på hur harmoniskt sammansatt design och funktion kan generera enastående och berikande resultat.

Intresserade av något liknande?

Våra skräddarsydda lösningar med precisionsskydd och smidig transport tar din produktion till nya höjder. Kontakta oss idag för att ta nästa steg inom din produktion och bli en del av vår hållbarhetsresa. Vi är redo att forma framtiden tillsammans med dig.

Christoffer Bergman

+46 (0)702 35 33 79
cb@inp.se